Skip Ribbon Commands
Skip to main content

5 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menyertai perlawanan akhir Kejohanan Polo Amal Richard Mille bagi Yayasan Kanser Kanak-kanak (YASKA).
4 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menyertai Kejohanan Polo Amal Richard Mille.
3 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat melawat 'Pasar Pelbagai Barangan Gadong'.
31 Januari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Dalam Negeri Malaysia, Yang Amat Berhormat Dato' Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi.
27 Januari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menziarahi jenazah Allahyarham Pengiran Hajah Siti Hawa binti Al-Marhum Pengiran Bendahara Pengiran Anak Abdul Rahman.
24 Januari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Menteri Hal Ehwal Luar Negeri Republik Kosovo, Tuan Yang Terutama Enver Hoxhaj.
21 Januari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam dan Kebawah DYMM Paduka Seri Baginda Raja Isteri berkenan berangkat menghadiri Majlis Perkahwinan anak Ketua Menteri Sabah.
21 Januari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam dan Kebawah DYMM Paduka Seri Baginda Raja Isteri berkenan berkenan menerima mengadap Ketua Menteri Sabah dan isteri.