Skip Ribbon Commands
Skip to main content

31 Disember 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan mengurniakan titah sempena Awal Tahun Masihi 2017 yang berlangsung di Istana Nurul Iman.
22 Disember 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Bersama Rakyat dan Penduduk Negara Brunei Darussalam yang berada di United Kingdom dan Ireland.
12 Disember 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Sambutan Maulud Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam Peringkat Negara bagi Tahun 1438 Hijrah.
11 Disember 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan mengurniakan titah sempena Sambutan Maulud Nabi Muhammad Sallallahu 'Alaihi Wasallam, di Istana Nurul Iman.
29 November 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima Surat-surat Tauliah Pelantikan 17 Ketua Perwakilan luar negeri ke negara ini yang tidak menetap.
28 November 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Ketua Menteri Sabah, Yang Amat Berhormat Dato Seri Paduka Datuk Seri Panglima Haji Musa bin Haji Aman dan isteri.
26 November 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Ketua Setiausaha Negara bagi Kerajaan Malaysia, Yang Berbahagia Tan Sri Dr. Ali Hamsa.
26 November 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Menteri-Menteri, Ketua-Ketua Delegasi dari Negara-negara ASEAN dan Rakan-Rakan Dialog serta Setiausaha Agung ASEAN