Skip Ribbon Commands
Skip to main content

14 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap 11 orang ketua delegasi yang menghadiri Persidangan Ketua-Ketua Pendakwa ASEAN - China Ke-11 di negara ini pada 14 hingga 15 Ogos 2018.
13 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Menteri Luar Negeri Malaysia, Yang Berhormat Dato' Saifuddin bin Abdullah.
12 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke acara Regata Brunei Darussalam (RBD) 2018 yang berlangsung di Perairan Sungai Brunei berhadapan Dermaga Diraja Bandar Seri Begawan (BSB).
7 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat meninjau lebih dekat Institut Tahfiz Al-Quran Sultan Haji Hassanal Bolkiah (ITQSHHB) yang terletak di Jalan Raja Isteri Pengiran Anak Saleha.
6 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Setiausaha Agung Komanwel, Puan Yang Terutama The Right Honourable Patricia Scotland.
4 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berangkat meninjau lebih dekat Asrama Perempuan Institut Tahfiz Al-Quran Sultan Haji Hassanal Bolkiah (ITQSHHB) yang terletak di Jalan Ong Sum Ping.
2 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berangkat ke Majlis Khatam Al-Quran 72 Kali Khatam Ahli-ahli Majlis Perundingan Mukim dan Kampung (MPMK) dan Penuntut-penuntut Sekolah Seluruh Negara.
1 Ogos 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Sambutan Hari Belia Kebangsaan (HBK) Ke-13 Tahun 2018 di Pusat Persidangan Antarabangsa, Berakas.