Skip Ribbon Commands
Skip to main content

5 Julai 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Tahun 1439 Hijrah / 2018 Masihi anjuran Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah (YSHHB).
3 Julai 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Her Royal Highness Princess Dina Mired, President Elect for Union International for Cancer Control (UICC), di Istana Nurul Iman.
1 Julai 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan mengurniakan Lencana Penerbangan kepada DYTM Paduka Seri 920 Kapten (U) Pengiran Muda 'Abdul Mateen.
1 Julai 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke upacara kemuncak Sambutan Hari Ulang Tahun (HUT) Angkatan Bersenjata Diraja Brunei (ABDB) Ke-57.
30 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap secara berasingan Ketua-ketua Perwakilan Asing ke Negara Brunei Darussalam yang akan menamatkan perkhidmatan.
22 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Tamat Pengajian bagi Peringkat Rendah JIS.
21 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Ketua Menteri Sabah, Yang Amat Berhormat Datuk Seri Panglima Haji Mohd. Shafie bin Haji Apdal.
20 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Bertahlil di Kubah Makam Diraja.