Skip Ribbon Commands
Skip to main content

15 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Santap Negara bersama tetamu-tetamu khas kerajaan sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan baginda Ke-71 Tahun.
15 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap tetamu-tetamu khas dari negara-negara sahabat yang berada di negara ini bagi menghadiri Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan baginda Ke-71 Tahun.
15 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan mengurniakan Bintang-Bintang Kebesaran Negara Brunei Darussalam kepada 35 orang penerima.
15 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan mengurniakan titah di Istiadat Mengadap dan Mengurniakan Bintang-Bintang Kebesaran Negara Brunei Darussalam.
15 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Istiadat Barisan Kehormatan sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan baginda Ke-71 Tahun.
13 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Pesuruhjaya Tinggi Kanada ke Negara Brunei Darussalam yang akan menamatkan perkhidmatan, Puan Yang Terutama Marina B. Laker.
10 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Tahun 1438H/2017 anjuran Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah.
6 Julai 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat mengadakan lawatan ke Institut Latihan Komando, Kem Pasir Ris, Republik Singapura.