Skip Ribbon Commands
Skip to main content

25 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Duta Besar Istimewa dan Mutlak Republik Persekutuan Jerman ke Negara Brunei Darussalam, Tuan Yang Terutama Roland Christian Grafe.
25 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Pesuruhjaya Tinggi British ke Negara Brunei Darussalam, Tuan Yang Terutama David Campbell.
25 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Duta Besar Istimewa dan Mutlak Jepun ke Negara Brunei Darussalam, Puan Yang Terutama Noriko Iki.
24 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap qari dan qariah negara, Awangku Muhammad Adibul Amin bin Pengiran Haji Marjuki dan Dayang Hajah Siti Noor Dzuhairah binti Haji Awang Damit.
21 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menghadiri Arab Islamic American Summit yang diadakan di Pusat Persidangan Antarabangsa King Abdulaziz di Riyadh.
21 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam selamat berangkat tiba di Riyadh, Arab Saudi bagi menghadiri Arab Islamic American Summit yang akan diadakan pada 21 Mei 2017.
20 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Riyadh, Arab Saudi bagi menghadiri Arab Islamic American Summit yang akan diadakan pada 21 Mei 2017.
19 Mei 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menunaikan Sembahyang Fardu Jumaat yang pertama bersama para jemaah di Masjid Pehin Khatib Abdullah, Kampung Kulapis.