Skip Ribbon Commands
Skip to main content

7 Jun 2018 - KDYMM Paduka Seri Baginda Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat melawat Sekolah Ugama Arab Menengah Perempuan Raja Isteri Pengiran Anak Hajah Saleha (SUAMPRIPAHS), Katok.
6 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menghadiri Istiadat Ziarah Penghormatan Terakhir bagi Al-Marhumah Yang Amat Mulia Enche' Besar Hajah Khalsum bin Abdullah di Istana Besar Johor Bahru.
1 Jun 2018 - Kebawah DYMM Paduka Seri Baginda Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran Peringkat Negara Tahun 1439 Hijrah di Dewan Plenari, Pusat Persidangan Antarabangsa.
14 Mei 2018 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam semasa mengadakan pertemuan bersama Perdana Menteri Malaysia, Yang Amat Berhormat Tun Dato Laila Utama Dr. Mahathir Mohamad di Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya.
13 Mei 2018 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam bersama Presiden Republik Singapura, Puan Yang Terutama Halimah Yacob berkenan berangkat menyertai Morning Walk di Taman Mahkota Jubli Emas.
7 Mei 2018 - Kebawah DYMM Paduka Seri Baginda Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam menerima mengadap Sheikh Al-Azhar Al-Syarif, Yang Berhormat Fadhilat Al-Imam Al-Akbar Profesor Dr. Sheikh Ahmed Mohamed Ahmed El-Tayeb.
6 Mei 2018 – Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menyertai riadah berbaskial sempena Hari Keluarga 2018 di Taman Sultan Omar ‘Ali Saifuddien.
26 Mac 2018 - Kebawah DYMM Paduka Seri Baginda Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Ketua Turus Tentera Darat Pakistan, TYT Jeneral Qamar Javed Bajwa.