Skip Ribbon Commands
Skip to main content

17 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Persantapan untuk Pegawai-Pegawai Keselamatan, Pegawai Beruniform dan Pertubuhan-Pertubuhan Awam Beruniform sempena Hari Keputeraan baginda.
16 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berkenan menerima mengadap Penasihat dan Utusan Khas Penjaga Dua Masjid Suci, Kerajaan Arab Saudi, Tuan Yang Terutama Raafat Al-Sabbagh.
15 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berkenan berangkat ke Majlis Persantapan sempena Sambutan Perayaan Ulang Tahun Hari Keputeraan Baginda Ke-70.
15 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berkenan menerima mengadap tetamu-tetamu khas baginda dari negara-negara sahabat yang berada di negara ini bagi menghadiri Sambutan Hari Keputeraan baginda Ke-70.
15 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berkenan berangkat ke Istiadat Mengadap dan Mengurniakan Bintang-Bintang Kebesaran Negara Brunei Darussalam sempena Hari Keputeraan baginda ke-70 tahun.
15 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Istiadat Barisan Kehormatan sempena Hari Keputeraan Kebawah DYMM yang ke-70 tahun.
14 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Kesyukuran sempena Hari Keputeraan Kebawah DYMM yang ke-70 tahun.
12 Julai 2016 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Bertahlil bagi ayahanda dan bonda baginda di Kubah Makam Diraja.